آموزش جامع بردکرامب

   

قطعاً یک بار هم که شده برای هر یک از ما پیش آمده که به خاطر درگیری های ذهنی و عدم تمرکز، فراموش می کنیم برای چه چیزی وارد مغازه شده ایم. به ذهن مان فشار می آوریم تا یادمان بیاید چه چیزی می خواستیم؟ حال تصور کنید، عبارتی را در گوگل جستجو کرده و وارد وب سایت ها می شوید؛ اما موضوعات دیگری را مطالعه می کنید و یادتان می رود که چرا وارد این سایت شده اید و یا مطلبی که می خوانید همان مطلب مورد نظر شما بوده یا خیر؟ اینجاست که بردکرامب به کمک شما می آید.

بردکرامب یا نشانگر صفحات، یکی از اجزای مهم هر وب سایتی است که نشان می دهد شما در چه صفحه ای قرار دارید. همچنین این ابزار به گوگل کمک می کند که متوجه چگونگی ساختار سایت شما نیز بشود. ویکی دمی در این مقاله، توضیح جامعی را در رابطه با نشانگر صفحات می دهد و بیان می کند که این ویژگی چه تاثیری بر سئو سایت شما دارد.

حتما مطالعه کنید: آموزش رایگان سئو

بردکرامب چیست؟

بردکرامب یا Breadcrumbs یکی از قسمت های مهم هر وب سایت است. عبارتی که معمولاً در بالای هر صفحه از سایت قرار دارد و مسیری را به کاربران نشان می دهد که آن را طی کرده اند. شما با دیدن مسیر راهنما متوجه می شوید چه مسیری را طی کرده اید و می توانید بر روی هر کدام از آن مسیر ها کلیک کنید و به آن صفحه هدایت شوید.

هانسل و گرتل دو شخصیت داستانی بودند که به جنگل رفتند. هانسل تکه های نان را بر روی زمین می ریخت تا پس از رسیدن به مقصدشان بتوانند راه برگشت را پیدا کنند. نمونه دیگری از این داستان را در سایت ها می توان مشاهده کرد که به بردکرامب معروف است. شما می توانید از این ویژگی در صفحه نتایج گوگل نیز استفاده کنید. برای این کار کافی است با نصب افزونه یواست سئو در وردپرس، در صفحه نتایج گوگل نیز یک نشانگر صفحه اضافه نمایید.

انوع بردکرامب

نشانگر صفحات یا مسیر راهنما، مسیر حرکت کاربر در سایت را نشان می دهد که کاربر می تواند بر روی هر مسیری که می خواهد به آن بازگردد، کلیک کرده و به آن صفحه هدایت شود. بردکرامب انواع مختلفی دارد که عبارت است از:

  1. نشانگر صفحات موقعیت
  از بک لینک (back link) و انواع آن چه می دانید؟

این نوع نشانگر، معمولاً در بالای صفحات قرار دارد و به بردکرامب سلسله مراتبی معروف است. این نوع مسیر راهنما به شما نشان می دهد که از صفحه اصلی چه مقدار فاصله گرفته اید و در کجای سایت قرار دارید. برای مثال ویکی دمی > سئو از صفر تا صد > سئو داخلی.

  • نشانگر صفحات تاریخچه یا هیستوری

همان طور که از اسم این نوع نشانگر مشخص است، می توان فهمید که طبق فعالیت هایی که کاربر انجام داده، به وجود آمده است. این نوع نشانگر به کاربر نشان می دهد که چه مسیر هایی را در سایت پیموده است.

  • نشانگر صفحات ویژگی

قطعا برای شما پیش آمده که برای لباس وارد وب سایت گاهی شوید. هنگامی که در حال انتخاب لباس هستید، طبقه بندی و دسته بندی هایی را در رابطه با انتخاب سایز و رنگ مشاهده می کنید. اینجاست که بردکرامب ها مبنی بر رنگ و اندازه به شما نمایش داده می شوند.

انوع بردکرامب

ضرورت استفاده از بردکرامب چیست؟

وب سایت هایی که ساختار پیچیده و سختی دارند و دسته بندی های زیادی را برای موضوعات و قسمت های مختلف سایت قرار داده اند، بهتر است از مسیر راهنما استفاده کنند تا کاربر در سایت گم نشود. از بردکرامب در هر سایتی می توان استفاده کرد؛ اما به شرطی که سایت دسته بندی های منظم و درستی داشته باشد.

تاثیر بردکرامب بر سئو سایت

  1. کاهش نرخ پرش

هنگامی که وب سایت شما نشانگر مسیر را دارا باشد، کاربر با خیال راحت در سایت شما می چرخد و باز هم به همان محلی که مد نظرش باشد باز می گردد. این ویژگی باعث می شود نرخ پرش سایت شما کاهش یابد و کاربر مدت زمان بیشتری را برای گشتن در سایت شما صرف کند. کاهش نرخ پرش باعث بهبود سئو سایت شما نیز می شود.

  • بهبود تجربه کاری

همان طور که گفتیم، ممکن است افرادی که در سایت شما در حال جستجو مطلبی هستند، فراموش کنند از کجا به کجا رسیده اند و این مسیر راهنمای وب سایت شماست که به آنها نشان می دهد باید به چه صفحه ای بازگردند که این خود موجب رضایت کاربر از سایت شما می شود. این رضایتمندی باعث می شود کاربران شما به طور مستمر به وب سایتتان مراجعه کنند.

 برای backlink با ما در ارتبلط باشید.

  • مفید برای نسخه موبایلی
  الگوریتم کبوتر چیست؟

این نشانگر ها با فونت کوچک و به صورت افقی در بالای صفحه سایت قرار می گیرند که باعث می شود برای کاربرانی که با موبایل وارد صفحات سایت می شوند، قابل دسترسی باشد.

  • کاهش کلیک کاربران برای رسیدن به مقصد

بردکرامب، باعث می شود تعداد کلیک های کاربرانی که می خواهند به مطلب مورد نظرشان دسترسی پیدا کنند، کمتر شود و کار را برای آنان آسان تر کند.

  • دسترسی راحت موتور جستجو به سایت

ربات های موتور جستجو برای ایند صفحات وب سایت، وارد ساستتان می شوند و از روی نشانگر سایت مسیرشان را پیدا کرده و به مطالب مورد نظرشان دسترسی پیدا می کنند. با داشتن راهنمای مسیر، ربات های گوگل به راحتی ساختار سایت و لینک های صفحات را بررسی می کنند و این برای وب سایت شما یک مزیت به حساب می آید و بر رو سئو تأثیر مثبتی دارد.

مطالب مرتبط: 200 فاکتور سئو در سال 2020

  • افزایش نرخ کلیک

اگر شما مسیر درستی را برای صفحات سایت در نتایج جستجو گوگل قرار داده باشید، هنگامی که در صفحه نتایج جستجو هستید می توانید ساختار سایت را ببینید و با توجه به آن توجه کاربر را به سایتتان جلب کنید. این باعث می شود نرخ کلیک یا همان CRT سایتتان افزایش یابد.

نحوه اضافه کردن بردکرامب به سایت

برای اضافه کردن نشانگر به صفحات وب سایت چندین راه مختلف وجود دارد. اگر شما وب سایتتان بر روی وردپرس است می توانید با نصب افزونه Yoast SEO این کار را به راحتی انجام دهید؛ اما اگر از CMS دیگری برای سایت خود استفاده کرده اید، روش نصب مسیر راهنما متفاوت خواهد بود. حتی می توانید کد ها را به روش دستی نیز وارد نمایید.

اضافه کردن بردکرامب با افزونه یواست کار بسیار راحتی است؛ چرا که ویژگی های مورد نیازتان را به سایت اضافه می کند. برای نمایش راهنمای مسیر، باید کد های زیر را به قالب سایتتان در صفحه ای که می خواهید نمایش داده شود اضافه نمایید.

  معرفی الگوریتم پنگوئن و فرار از جریمه آن

<?php
if ( function_exists(‘yoast_breadcrumb’) ) {
yoast_breadcrumb( ‘</p><p id=”breadcrumbs”>’,'</p><p>’ );
}
?>

این کد ها را می توانید در فایل های page.php یا single.php قرار داده و در برخی دیگر از قالب ها باید این کد ها را در انتهای فایل header.php قرار دهید. اضافه کردن این کد ها به functions.php  راه خوبی نمی باشد و ممکن است مشکلاتی را برای سایت به وجود آورد.

پس از وارد کردن کد ها باید به سربرگ بردکرامب در تنظیمات افزونه یواست رفته و بررسی کنید که این ویژگی فعال است.

نحوه اضافه کردن بردکرامب به سایت

آیا برای سایت مان مسیر راهنما نیاز داریم؟

قبل از هر کاری، ابتدا باید یک نقشه از سایتتان تهیه کنید و ببینید که وب سایت شما ساختاری سلسله مراتبی دارد یا خیر. سپس باید بررسی کنید که وجود مسیر راهنما، دسترسی کاربر به سایتتان را آسان می کند و به بهبود تجربه کاری منجر می شود یا خیر. پس از آن باید مقالات داخل وب سایتتان را مورد بررسی قرار دهید. اگر مقالات شما در یک ساختار خطی و سلسله مراتبی قرار گرفتند، بهتر است آنها را دسته بندی کرده و یک مسیر راهنما برای آن تهیه کنید.

این نکته را در نظر بگیرید که اگر سایت شما به صورت تک سطحی است، شما نیازی به نصب بردکرامب روی آن ندارید.

سخن پایانی

ما در این مقاله، آموزش جامعی را در رابطه با بردکرامب و نحوه نصب آن بیان کردیم. شما می توانید با استفاده از این ویژگی، نگذارید کاربران و ربات های جستجو در سایتتان گم شوند. کاربران با مشاهده مسیر راهنما به راحتی می توانند ساختار سایت را درک کنند و وقت بیشتری را برای گشتن درون آن صرف نمایند. همین دلیل باعث شده گوگل به این ویژگی علاقه خاصی داشته باشد.


مرکز تخصصی آموزش سئو ، وردپرس و دیجیتال مارکتینگ بصورت رایگا سایت ,بردکرامب ,نشانگر ,صفحه ,صفحات ,مسیر ,نشانگر صفحات ,سایت قرار ,صفحه نتایج ,مسیر راهنما ,دسته بندی ,مورد نظرشان دسترسی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اموزش تست کنکور برترموزیک مداح اهلبیت: کربلایی علی پوروهّاب نماینده سانترال پاناسونيك فروش و اجراء فروشگاه ببین ببین دات آی آر|دانلود فیلم،سریال،انیمیشن و... omoresabti دنـیـای دانـلـود | مرجع دانلود فیلم و سریال,اخبار,نرم افزار,بازی,آهنگ